Vadrózsa Golf Club, Tótvázsony Vadrózsa Golf Club, Tótvázsony Vadrózsa Golf Club, Tótvázsony Vadrózsa Golf Club, Tótvázsony

Vadrózsa Golf Club a remekül játszható tótvázsonyi pályára invitálja a golfozni vágyókat október 5-re, a Pályi István Emlékversenyre. A Balaton-felvidéken található golfpálya nem csak nyáron, hanem ősszel is nagyon jól ki tudja szolgálni a játékosokat, hiszen az ezer színben pompázó környezetben golfozni igazán maradandó élmény.

Az őszi rendezvény szervezésében komoly szerepet vállaltak a pálya építtetőjének hozzátartozói, ismerősei, barátai is. A golfversenyen alkalmával emléktábla kerül felavatásra pályán, hogy így is megörökítésre kerüljön Pályi István felbecsülhetetlen munkája a Vadrózsa Golf Club létrejöttében. Ennek egyik eleme a szombaton 10 órakor shot-gun starttal induló, bruttó és nettó stoke formában játszott verseny is, ami egy finom étkezéssel zárul. A golfverseny mellett még egyéb programokkal, a tervek szerint pl teniszversennyel is készülnek a szervezők, amihez remélhetőleg a jó idő is társulni fog a várhatóan nagy számban ellátogató játékosokhoz.


A rendezvényre már lehet jelentkezni a St.Lőrinc Golf Club és a Vadrózsa Golf Club elérhetőségein, a golfverseny  részletes kiírása pedig a továbbiakban olvasható.
Jó játékot mindenkinek!